El afdeling

/ El Erhverv

El-installationer til erhvervslivet

Hos Thisted El-forretning har vi mange års erfaring med el-installationer til erhverv og industri. Vores service dækker over alt fra datainstallationer til censorstyret belysning på kontorer og i haller, altid efter gældende regler og krav.

Vores kompetencer er tilgængelige i alle dele af virksomhedens drift, f.eks. når I mangler hjælp til nybyggeri, tilbygning af domicilet eller optimering af kontorets nuværende el-installationer. Vi er behjælpelige med såvel traditionelle løsninger som større, skræddersyede projekter.

 

Innovative og energirigtige løsninger

Det er ofte muligt at spare basale udgifter på virksomhedens varmeregning. Hos Thisted El-forretning holder vi os løbende opdateret på markedets nyeste teknologi og kan således tilbyde innovative og energirigtige el-installationer. På sigt kan det spare jer for mange penge.

Vi kommer gerne ud og besigtiger jeres virksomhed. På den baggrund kan vi give vores bud på den mest optimale løsning. Vores medarbejdere videreuddannes gennem relevante kurser og programmer, hvorfor vi kan imødekomme såvel almindelige som mere komplicerede behov. Vi er f.eks. behjælpelige med moderne og effektive alarmsystemer, der sikrer virksomheden mod indbrud.

Ønsker I mere information eller et uforpligtende tilbud, ser vi frem til jeres henvendelse.

 

Kontakt os i dag på tlf. 97 92 40 00

Kontakt os

Top

Facebook Nyheder